luni, 15 noiembrie 2010

FACEREA ROMÂNIEI ÎN TREI ZILE

1.Întâi a făcut Planul, Regia şi Cartea Revoluţiei ajutat de fraţii şi agenţii lui cu pastorul Laszlo Tökeş în frunte şi cu Sergiu Nicolaescu la pupitru după care in prima zi a facut revolta spontana.ca să facă gălăgie şi să scape de cei mai curajoşi şi bravi dintre români. L-a pus pe Sârbu să filmeze Facerea, ca să mintă apoi o lume întreagă. De atunci ăsta minte cu televizorul. A făcut frontul şi a ordonat : Controlaţi focul revolutiei pentru a nu degenera în incendiu devastator, dar nu stingându-l de tot! Scara îndemnurilor are o forma îngrijoratoare: nu vă răzbunaţi , nu vă certaţi, nu vă mişcaţi foştii şefi , nu denunţaţi decât cu dosare complete doveditoare , aşteptaţi ordinele noastre , căci urmarim reconcilierea totala , scop in care vă propunem următorii miniştri cărora adresaţi-le cererile de curăţire la nivele superioare. Şi a fost seară şi a fost dimineata: ziua întâi.  
Apoi a chemat la el pe toţi şmecherii, şmenarii, mafioţii, securiştii, spionii economici şi secretarii de partid comunist şi   a zis :Eu nu vreau altceva decăt să fiu Preşedinte.Voi să fiţi toţi o apă şi un pământ. Nimic nu se pierde, nik nu se câştigă totul se transformă. Cei din urmă vor fi cei dintâi. Voi cei din SIE şi MAE.veţi fi cei dintâi.....Voi cei în uniforme MAI ascundeţi-vă că o să vină şi rândul vostru....şi rândul lor a venit., băncile le-au prăpădit şi nimic nu au păţit.. 
Cu lista în faţă a făcut apoi prezenţa, şi i-a împărţit mai apoi pe căprării. Şi le-a mai zis: Prostul de Ceauşescu vă spunea învăţaţi, învăţaţi şi iar învăţaţi eu vă spun doar minţiţi , furaţi şi iar minţiţi..Tu băi Cataramă strâmbă lemne , Tu Dinescule dă din gură, Chiţacule vezi de interne, Gelule Voicanule vice-primule, Militarule ministrule, Romanule păcăliciule, eşti prim ministrule, Voiculescule eşti cu conturile şi exporturile deocamdată acum că după aia om vedea, poate te bag şi pe presă.,Stănculescule tu vezi ce vinzi la armată încearcă motorole d-alea, fraţilor Păuneştilor, vă bag pe cârciumi şi hoteluri şi după aia mai vedem. Lista nu se mai termina şi vremea repede  trecea..Cârciogule tu sapă presa că te pricepi la săpat,  ia-l şi pe Nistorescu ,  Tinu,  Udroiu, pe Roşca şi pe alţii ca ei vezi pe listă., Măgureanule tu treci înapoi la SRI., Tăriceanule vezi de franţujii ăia ai tăi, Ţiriacule tu eşti cu nemţălăii cu maşini, cu bănci, cu ce vrei, bă Năstase tenizmene, frige şi tu pe acasă, că s-au prins franţujii ăia. Eşti bun la tenis da ca agent dublu eşti prost. Învaţă de la rumânul de Ţiriac. Coposule tu ia televizoarele cofetăriile şi staţiunile, Băsescule tu marea şi flota iar tu Mazăre litoralul, Patriciule tu fă ce vrei că eşti gras şi ai nevoie mare. Şi le-a mai zis să nu se certe şi să fie ca fraţii între ei.
Apoi a dat drumul celor trei fiare: corupţia, oportunismul şi compromisul care au ras tot. Şi la şpăgi tot atunci el drumul a dat. .
2 A doua zi l-a omorât pe Ceauşescu, că ştia prea multe şi nu voia să îi pârască mai încolo, pe aceia care au furat banii din ale lui conturi. Şi a omorât-o şi pe Leana că aşa proastă cum era prea multe şi ea ştia.
Şi Romania era, atunci, netocmită şi goală..Era întuneric şi frig. Şi atunci a umplut-o şi a tocmit-o cu spioni străini aduşi de spionii români. A dat drumul la căldură şi la lumină doar căt a trebuit să  îi păcălească pe creduli ,  după care a facut iar întuneric şi frig dar şi mai rău ca înainte.
Apoi a  îngropat proclamaţii peste proclamaţii şi legi peste legi. A distrus şi a ars dosarele securităţii.
După aceea a clonat revoluţionari cu certificat din cei care au tras în oameni nevinovaţi. În altă zi a chemat minerii să-i omoare pe revoluţionarii adevăraţi care au mai rămas.
A dat drumul la banii de la Bancorex, Caritas şi FNI.
Apoi s-a făcut linişte, pentru că toţi s-au îmbuibat, după care a pus Vântu să sufle tot din buzunarele sărmanilor  care au mai rămas. Cu banii ăştia Vântu a suflat toată România şi a mai făcut vârtej intern şi extern cu toate agenturile  şi tornadele lui declanşând până la urmă războiul "Secu contra Secu".
Au venit oile becaliote care au vândut terenurile şi ce era mai valoros în Sportul românesc. Arta şi Cultura nu mai trebuia aşa că a lăsat-o de izbelişte. A luat-o până la urmă Dinescu, cu sila, cu mila  dar a rămas fără parale şi a dat-o pe vin. După ce a rezolvat Cultura acelaşi agent poet a rezolvat şi dosarele securităţii ca lup paznic la oi, la modul" pe aci trece doar eu, auzi bă ?".


Şi a privit Iliescu toate câte a facut, şi iată că erau bune foarte. Şi a fost seara şi a fost dimineaţă: ziua a doua.  
3. Să înceapă Privatizarea a zis . Să vină Şacalii ăia mari . Şi i-a binecuvăntat pe toţi, şi a zis : Prăşiţi-vă şi vă înmultiti, umpleţi-vă buzunarele, faceţi-vă firme şi conturi grase trageţi repede la voi toţi banii statului. Apoi a mai zis : "Să scoată ţara fiinte vii, dupa felul lor: animale, târâtoare si fiare salbatice dupa felul şi asemănarea celor din liste. Şi a fost aşa cum a zis.  S-au prăşit  şi băşit : Năstase Treicase, Băseşti, Boci , Antoneşti, Prostănaci, Burtoşi, Udriştii, Isăreşti, Ponţi , Tonţi şi multe alte neamuri.
Si a zis Iliescu: "Să facem om nou dupa chipul şi dupe asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc şi muncesc în ţara asta şi în tot pamântul!"  
Şi daţi drumul la dezinformare şi la viruşi.. Minţiţi cu televizorul pe golanii ăştia care nu ştiu de unde au apărut că nu erau în marele Plan. Politizaţi şi iar politizaţi, şcolile, spitalele, regiile, sportul, sindicatele, tot, tot, tot. Deviza noastră să fie asta: "Cine-i harnic şi munceşte ori e prost ori nu gândeşte'..şi " Doar banu contează" He, he, he.... Aveţi cale liberă spre feudalism şi sclavagism. Voi Gloata puteţi să vă căraţi dracului d' acilea, ducevă-ţi în.....! Sistemul să trăiască !
 Hai la treabă !
Şi a privit  toate câte a făcut si iată că erau bune foarte.
 Şi a fost seară şi a fost dimineaţă ziua a treia