luni, 1 februarie 2010

Ciupalac sau pingopan ?

 Sunt un golan ciupalac ;Badea AdSense & Iliescu NonSense
Asta am devenit un golan ciupalac botezat de doua ori : prima data de Iliescu si de curand de Badea Mircea.
Daca prima data cei vizati au inceput sa se bata cu pumnii in piept si sa strige cu mandrie -Suntem golani,ba chiar si-au facut insigne cu golan  acu ce sa mai strigam?......-Suntem ciupalaci.Nu prea ar fi un motiv de mandrie pentru ca l-am avea in fruntea noastra pe Badea Mircea adica cel mai mare dintre ciupalaci.Poate ca a fost provocat si jignit la randul lui , nimic de zis dar sa mergi atat de departe jignind o intreaga comunitate este un lucru grotesc de o moralitate iluzorie intalnita doar la marile personalitati  produse in ultima vreme de societatea noastra aflata in agonie.La fel cum pentru Becali spre exemplu toti suporterii Stelei  sunt derbedei asa si pentru Badea toti blogerii sunt ciupalaci .  Si Oreste o fi ciupalac?
 Mircea Badea a castigat o lupta dar o lupta inegala. Ca la vanatorile lui Tiriac unde vanatului nu i se ofera nici o sansa.Ai dreptate tu esti o personalitate, esti un personaj cunoscut,talentat si ai ajuns acolo prin munca si transpiratie.Dar fata de blogerii adevarati tu ai marele avantaj ca poti intra in casele lor fara a le cere voie si ai reclama garantata..Chiar daca am libertatea sa apas butonul si sa schimb programul mai am doua persoane prin casa isterizate sa te vada si sa te asculte.Si nu e nimic rau in faptul ca fata mea are placerea asta seara de seara si chiar iti multumesc pentru asta . Dar eu stiu o vorba : Daca nu ai televizor nu esti informat , daca ai esti dezinformat .
Mai demult chiar il admiram pe Mircea Badea si ii urmaream emisiunile cu placere si pe cele cu Theo dar mai ales pe  acelea unde facea o minunata echipa cu Oreste.  In ultima vreme apreciatul Mircea Badea a devenit din pacate pentru mine Badea Mircea.Asa ca bade ai reusit sa intri si tu in randul lumii. Esti isteric,infatuat , detii adevarul absolut.Iar pe toti ceilalti ii privesti ca pe oile lui Becali pingopanul.Vezi ca asta din pacate este o boala care se ia priveste inapoi spre Calinescu Florin care ca si tine a cunoscut drumurile abrupte ale succesului cam tot cu aceleasi mijloace si la un moment dat ajunsese sa se creada chiar presedinte.Toata lumea il credea incoruptibil iar el cobora periodic cu liftul din blocul lui Vantu alt mare pingopan.Tu te-ai agatat de antena si bine ai facut. Si mie mi-ar placea sa iau banii fostilor securisti si escroci . Apropo cine e mai ciupalac Basescu sau Geoana? Pentru ca linia Antenei era clara si  nu v-au iesit jocurile la alegeri  ai intrat in depresie si te-ai orientat spre bloguri.Iar blogerii nu au intotdeauna recomandari ei doar platesc biletul si isi vad de scrisul lor linistiti .Unii ca suporterii Stelei la meciuri pe stadion in lupta cu fortele de ordine iar altii poate mai talentati scriu de placere si au ales sa vada meciul de acasa sau sa mai citeasca o carte.Draga Badea ai inceput sa semeni bine cu persoanele,pardon cu vedetele pe care le critici cu inversunare.Oricum acum ti-ai atins scopul si ai putea trai bine mersi  doar din bloghereala dar fara spate nu ai avea nici o sansa, lumea ar uita repede de tine.
Bade Mircea Lucifere cobori in jos alunecand pe-o raza.....cu picioarele pe pamant nu mai fi nemuritor si rece... si nu mai fi the best ciupalac intr-o lume de pingopani.Dar "blogherasii ciocu mic"!... Uite-l si pe Borcea.....
       REI....!  Pentru Mircea Badea din tinerete    Si fara lovituri  sau mijloace nepermise.
Si sa fim seriosi. Pana cand intelegem si nu ne lovim cu ,capul de sus

                                                         LOC DE DAT CU CAPU

 nu suntem toti decat niste ciupalaci la cheremul pingopanilor.       Era o vorba care spunea ca ti-a luat dracu mintea......Dar dracu tinde sa se transforme in cel mai mare pingopan.
 Cu respect  GabiC        Dar nu uita ca esti la mana noastra a marelui public de ciumpalaci..cum zici tu                                

1 -GHILOTINA Afaceri tipografice

Motto:"Cand incepi o afacere tipografica, adica iti faci TIPOGRAFIE nu mai ai cale de intoarcere.Ori la bal ori la spital."
 Daca esti interesat sa incepi o afacere in domeniul tipografic primul lucru la care trebuie sa te gandesti dupa ce ai siguranta unui spatiu destinat viitoarei activitati (despre spatiu vom vorbi la punctul 2) este sa iti procuri o ghilotina pentru debitat hartie si carton.Aceste masini sunt de multe tipuri si dimensiuni iar cel mai important pentru tine este sa alegi o masina cat mai performanta raportat la banii pe care doresti sa ii investesti.
 O ghilotina buna te scuteste de griji si iti da certitudinea ca vei incepe si vei termina cu bine orice lucrare.Cu aceasta masina incepe si se termina de obicei lucrul int-o tipografie.De aceea este foarte importanta alegerea initiala deoarece daca ea nu este bine facuta iti va crea mari probleme.
 Partile componente ale unei masini de taiat sunt in mare urmatoarele: 1. Motor electric 2. Corpul masinii 3 Masa de lucru 4 Presa 5. Port cutitul 6 Cutitul  7. Panoul electric si automatizare 8. Panoul comanda program
9.Butoanele de pornire 10 Pedala de actionare a presei 11.Fotocelulele .12 Vinclu lateral 13 Vilclu mobil reglaj etc.
 Alegerea unei ghilotine se va face in primul rand1. Pret dupa posibilitati ceea ce nu este din start recomandabil,in functie de 2. Deschidere- latime de taiere 3 Model,producator, 4. Vechime .5 Dotari. etc
Cand cumperi un utilaj deja trebuie sa ai bine stiut planul a ceea ce vrei sa faci ulterior.Pentru ca de aici inainte toate utilajele pe care le vei cumpara vor depinde unele de altele asigurand in final buna executie a lucrarilor pe care ti-ai propus sa le faci.
 Pretul unei ghilotine poate varia intre 1500 si 40 000 de euro corespunzator anului de fabricatie,dimensiunilor de lucru si al fabricantului.E la fel ca la masinile auto nu este tot una un Trabant vechi cu un Mercedes nou.E adevarat ca la Constanta ajungi pana la urma cu amandoua dar conteaza si cum si cand ajungi mai ales ca, clientii sunt acum foarte grabiti si pretentiosi.Modelele cele mai cunoscute sunt : Krause ,Adast Perfecta,Nebiolo,Ideal etc.Bineinteles ca exista si o gama variata de ghilotine manuale la preturi mai mici dar depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa faci carti de vizita si fotografii pe imprimanta comenzi mici  e una , daca vei tipari carti, reviste ,afise etc e alta. ...Va urma......