luni, 9 decembrie 2013

Boala lui Calache

 Romania sufera de o boala autoimuna denumită boala lui Basedow, în traducere boala lui Calache.


Rolul sistemului imunitar este sa protejeze organismul de afectiuni cauzate de bacteriivirusimicrobi sau celule dezvoltate anormal; in cazul bolilor autoimune, sistemul imunitar ataca si distruge in mod eronat tesuturile si organele umane. Astfel, pot fi afectate: globulele rosiivasele sangvinetesutul conjunctivsistemul endocrin, sistemul muscular, articulatiile, centrii nervosi sau pielea

De regula, bolile autoimune apar in randul femeilor aflate la maturitate, mai exact la varsta fertilitatii. De asemenea, aceste afectiuni sunt in special ereditare, dar exista si factori de mediu care conduc la slabirea sistemului imunitar. Simptomele bolilor autoimune variaza de la un individ la altul, fiecare afectiune si manifestare fiind diferita.
ROMÂNIA


România e bolnavă de multă vreme ! Dar boala ei nu este ereditară ci a fost căpătată încă din vremuri îndepărtate. Această boală are ca simptome trădarea de neam şi pofta nemăsurată de înavuţire. Este o boală autoimună foarte greu de vindecat. Anticorpii, acele celule desemnate cu salvarea organismului în caz de boală, au luat-o razna şi devorează cu bună ştiinţă tot ce a mai rămas din noi, vechi şi nou, economie, terenuri, bugete, fabrici, spitale, bănci..... Ne-au ieşit ochii din cap de la atâţia anticorpi aflaţi permanent la putere şi transformaţi în vampiri de neam şi de ţară, care în orice moment sunt capabili să-şi ucidă copiii şi să ne  înstrăineze glia strămoşească.
Boala este cunoscută încă din antichitate şi a apărut pe aceste ţinuturi feerice odată cu cotropirea romanilor,  iar tratamentul încă mai există dar stă bine sechestrat. Marea majoritate a anticorpilor colcăie prin partidele aflate permanent la guvernare şi prin cele mai importante instituţii ale statului. Cum acţionează ele,.. se ştie şi se vede, păcat că încă nu s-a născut românul înzestrat cu ştiinţă şi curaj, care printr-un antidot simplu, bun simţ şi dragoste de ţară, să le vină repede de hac . Sistemul national este cotropit de aceşti anticorpi degeneraţi şi nelegiuiţi, care au devorat cu neruşinare organismele statului transformând legea în fărădelege şi care nu se lasă până când nu ne vor distruge integral, oameni şi ţară, dacă, nu cumva, acest lucru  s-a şi întâmplat deja.

Gabi C. vezi şi http://generatianimanui.blogspot.ro/2010/11/facerea-romaniei-in-trei-zile.html