duminică, 22 martie 2015

Simona Halep face istorie în tenisul mondial.

La ora asta este cea mai bună jucătoare din circuit. Nu are cum să piardă finala.

Jana Novotna, fostă cîştigătoare a turneului de la Wimbledon în 1997, a vorbit despre Simona Halep.

"Halep va fi mereu o jucătoare bună, mereu constantă şi poate va cîştiga şi un Grand Slam, dar va fi una dintre jucătoarele de care nu îşi va aminti nimeni.

Nu o spun cu răutate. Este o jucătoare bună, solidă, curajoasă, dar nu este «wow». Sînt întotdeanua puţine jucătoare de care să-ţi aminteşti, deşi au fost multe sportive bune.

Trebuie să fii «wow» în toate felurile şi Serena Williams este în această categorie, aşa cum este şi Maria Şarapova, chiar dacă nu a cîştigat atîtea turnee de Grand Slam.

Oriunde apare, Şarapova este un succes. Ea poate face o şedinţă foto, poate merge pe tocuri înalte, poate poza într-o maşină, apoi 

se duce pe teren şi este foarte concentrată şi nu se uită niciodată înapoi".

Pentru Novotna este mai important să fii "wow" şi poate că pe ea nu o mai ţine nimeni minte, dar pe Simona sigur o vom ţine minte cel puţin noi românii, şi toţi iubitorii sportului alb din lumea întreagă.

"Simona va fi cu siguranta favorita. Are un bilant mai bun in fata Jelenei Jankovici. Porneste cu prima sansa, este o romanca ce a scris istorie si a uimit lumea tenisului prin comportamentul sau si prin modul in care lupta", a declarat Sam Smith.

Mai mult ca sigur că, cel puţin : Karolina Pliskova,  Daria Gavrilova, Carla Suarez Navarro, Serena Williams........, o vor ţine minte multă vreme pe jucătoarea noastră.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu