luni, 15 noiembrie 2010

FACEREA ROMÂNIEI ÎN TREI ZILE

1.Întâi a făcut Planul, Regia şi Cartea Revoluţiei ajutat de fraţii şi agenţii lui cu pastorul Laszlo Tökeş în frunte şi cu Sergiu Nicolaescu la pupitru după care in prima zi a facut revolta spontana.ca să facă gălăgie şi să scape de cei mai curajoşi şi bravi dintre români. L-a pus pe Sârbu să filmeze Facerea, ca să mintă apoi o lume întreagă. De atunci ăsta minte cu televizorul. A făcut frontul şi a ordonat : Controlaţi focul revolutiei pentru a nu degenera în incendiu devastator, dar nu stingându-l de tot! Scara îndemnurilor are o forma îngrijoratoare: nu vă răzbunaţi , nu vă certaţi, nu vă mişcaţi foştii şefi , nu denunţaţi decât cu dosare complete doveditoare , aşteptaţi ordinele noastre , căci urmarim reconcilierea totala , scop in care vă propunem următorii miniştri cărora adresaţi-le cererile de curăţire la nivele superioare. Şi a fost seară şi a fost dimineata: ziua întâi.  
Apoi a chemat la el pe toţi şmecherii, şmenarii, mafioţii, securiştii, spionii economici şi secretarii de partid comunist şi   a zis :Eu nu vreau altceva decăt să fiu Preşedinte.Voi să fiţi toţi o apă şi un pământ. Nimic nu se pierde, nik nu se câştigă totul se transformă. Cei din urmă vor fi cei dintâi. Voi cei din SIE şi MAE.veţi fi cei dintâi.....Voi cei în uniforme MAI ascundeţi-vă că o să vină şi rândul vostru....şi rândul lor a venit., băncile le-au prăpădit şi nimic nu au păţit.. 
Cu lista în faţă a făcut apoi prezenţa, şi i-a împărţit mai apoi pe căprării. Şi le-a mai zis: Prostul de Ceauşescu vă spunea învăţaţi, învăţaţi şi iar învăţaţi eu vă spun doar minţiţi , furaţi şi iar minţiţi..Tu băi Cataramă strâmbă lemne , Tu Dinescule dă din gură, Chiţacule vezi de interne, Gelule Voicanule vice-primule, Militarule ministrule, Romanule păcăliciule, eşti prim ministrule, Voiculescule eşti cu conturile şi exporturile deocamdată acum că după aia om vedea, poate te bag şi pe presă.,Stănculescule tu vezi ce vinzi la armată încearcă motorole d-alea, fraţilor Păuneştilor, vă bag pe cârciumi şi hoteluri şi după aia mai vedem. Lista nu se mai termina şi vremea repede  trecea..Cârciogule tu sapă presa că te pricepi la săpat,  ia-l şi pe Nistorescu ,  Tinu,  Udroiu, pe Roşca şi pe alţii ca ei vezi pe listă., Măgureanule tu treci înapoi la SRI., Tăriceanule vezi de franţujii ăia ai tăi, Ţiriacule tu eşti cu nemţălăii cu maşini, cu bănci, cu ce vrei, bă Năstase tenizmene, frige şi tu pe acasă, că s-au prins franţujii ăia. Eşti bun la tenis da ca agent dublu eşti prost. Învaţă de la rumânul de Ţiriac. Coposule tu ia televizoarele cofetăriile şi staţiunile, Băsescule tu marea şi flota iar tu Mazăre litoralul, Patriciule tu fă ce vrei că eşti gras şi ai nevoie mare. Şi le-a mai zis să nu se certe şi să fie ca fraţii între ei.
Apoi a dat drumul celor trei fiare: corupţia, oportunismul şi compromisul care au ras tot. Şi la şpăgi tot atunci el drumul a dat. .
2 A doua zi l-a omorât pe Ceauşescu, că ştia prea multe şi nu voia să îi pârască mai încolo, pe aceia care au furat banii din ale lui conturi. Şi a omorât-o şi pe Leana că aşa proastă cum era prea multe şi ea ştia.
Şi Romania era, atunci, netocmită şi goală..Era întuneric şi frig. Şi atunci a umplut-o şi a tocmit-o cu spioni străini aduşi de spionii români. A dat drumul la căldură şi la lumină doar căt a trebuit să  îi păcălească pe creduli ,  după care a facut iar întuneric şi frig dar şi mai rău ca înainte.
Apoi a  îngropat proclamaţii peste proclamaţii şi legi peste legi. A distrus şi a ars dosarele securităţii.
După aceea a clonat revoluţionari cu certificat din cei care au tras în oameni nevinovaţi. În altă zi a chemat minerii să-i omoare pe revoluţionarii adevăraţi care au mai rămas.
A dat drumul la banii de la Bancorex, Caritas şi FNI.
Apoi s-a făcut linişte, pentru că toţi s-au îmbuibat, după care a pus Vântu să sufle tot din buzunarele sărmanilor  care au mai rămas. Cu banii ăştia Vântu a suflat toată România şi a mai făcut vârtej intern şi extern cu toate agenturile  şi tornadele lui declanşând până la urmă războiul "Secu contra Secu".
Au venit oile becaliote care au vândut terenurile şi ce era mai valoros în Sportul românesc. Arta şi Cultura nu mai trebuia aşa că a lăsat-o de izbelişte. A luat-o până la urmă Dinescu, cu sila, cu mila  dar a rămas fără parale şi a dat-o pe vin. După ce a rezolvat Cultura acelaşi agent poet a rezolvat şi dosarele securităţii ca lup paznic la oi, la modul" pe aci trece doar eu, auzi bă ?".


Şi a privit Iliescu toate câte a facut, şi iată că erau bune foarte. Şi a fost seara şi a fost dimineaţă: ziua a doua.  
3. Să înceapă Privatizarea a zis . Să vină Şacalii ăia mari . Şi i-a binecuvăntat pe toţi, şi a zis : Prăşiţi-vă şi vă înmultiti, umpleţi-vă buzunarele, faceţi-vă firme şi conturi grase trageţi repede la voi toţi banii statului. Apoi a mai zis : "Să scoată ţara fiinte vii, dupa felul lor: animale, târâtoare si fiare salbatice dupa felul şi asemănarea celor din liste. Şi a fost aşa cum a zis.  S-au prăşit  şi băşit : Năstase Treicase, Băseşti, Boci , Antoneşti, Prostănaci, Burtoşi, Udriştii, Isăreşti, Ponţi , Tonţi şi multe alte neamuri.
Si a zis Iliescu: "Să facem om nou dupa chipul şi dupe asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc şi muncesc în ţara asta şi în tot pamântul!"  
Şi daţi drumul la dezinformare şi la viruşi.. Minţiţi cu televizorul pe golanii ăştia care nu ştiu de unde au apărut că nu erau în marele Plan. Politizaţi şi iar politizaţi, şcolile, spitalele, regiile, sportul, sindicatele, tot, tot, tot. Deviza noastră să fie asta: "Cine-i harnic şi munceşte ori e prost ori nu gândeşte'..şi " Doar banu contează" He, he, he.... Aveţi cale liberă spre feudalism şi sclavagism. Voi Gloata puteţi să vă căraţi dracului d' acilea, ducevă-ţi în.....! Sistemul să trăiască !
 Hai la treabă !
Şi a privit  toate câte a făcut si iată că erau bune foarte.
 Şi a fost seară şi a fost dimineaţă ziua a treia

4 comentarii:

 1. Voiam sa scriu un jurnal al celor doua decenii post-lovitura de stat pe care sa-l las stranepotilor mei ca sa stie a folosi mecanismul cand se va declansa din nou. Caci istoria se repeta, nu e asa?! Si daca strabunicul scria despre cum a fost Romania ,,moderna'' facuta spre a fi furata de la mosieri de catre liberali si conservatori, apoi de comunisti de la acestia, scriai si de mine acolo acum. Iar pe mine ma durea in pix ca eu aveam si tu nu. Da acum nu mai e cazu ca am sa le las randurile tale. Cu completarea ,, a se citi presa 1990-2010, afara de articolele despre arta, curve si manele.''.In rest toate gesturile, sau stirile, economice, politice, financiar-bancare sunt despre furaciuni in diverse stadii de evolutie. Nu sunt decat alea mici si vizibile da daca citesti printre randuri completezi toate eventualele goluri. Probabil ca nu intelegi. E un elogiu, omule. Simplu, concentrat si exhaustiv.

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonimule

  Mi-a plăcut foarte mult punctul tău de vedere.În schimb n-am înţeles ce nu am înţeles şi de ce nu aş întelege.Nu mi se pare chiar o problemă de nerezolvat.De fapt de aia am şi scris acest să zicem pamflet,ca pildă pentru posteritate.Observ totuşi o ironie cu aere de superioritate în pixul ăla. Istoria se repetă e foarte adevărat iar eu regret poate de 21 de ani că nu am avut un jurnal precum cel la care te referi.Am câţiva prieteni şi colegi care dacă ar fi avut măcar o laşitate şi nu un jurnal acum poate ar fi trăit şi iar fi durut în pix. ar fi făcut banul cinstit pornind de la criterii egale şi nu scriam de ei aici.Dar din păcate ei nu mai sunt iar copii lor au lipsit motivat de la linia de start.Mulţumesc pentru schimbul de idei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Datorita argourilor folosite in postul tau si in urma repetatelor tale incarcari ale regulamentului grupului de discutii ti se retrage calitatea de membru Prieteni Intre Prieteni fara drept de inscriere.
  Ai fost avertizat in legatura cu prevederile regulamentului grupului de discutii insa nu ai dorit a tine cont de acestea.
  Cu Consideratie,
  selaru Emanuel George

  RăspundețiȘtergere
 4. Facerea lumii
  E doar o parabolă. Iar ce descriu nu poate fi colorat altfel decât cel mult kaki sau kaka.Nu are legătură cu politica ci doar constată tern şi monoton ceea ce de fapt s-a petrecut şi din păcate se va mai petrece.
  "CEEA CE A MAI FOST, ACEEA VA MAI FI, SI CEEA CE S-A INTAMPLAT SE VA MAI PETRECE, CACI NU ESTE NIMIC NOU SUB SOARE " ( ECCLESIASTUL 1:9 )
  Pentru acela care "are ochi să vadă şi urechi să audă" mesajul este prezent, iar ceea ce am trăit şi trăim ca efect al unor speranţe înăbuşite nu merită un text mai gras. Cel puţin aşa am crezut eu de cuviinţă."chestii ştiute şi răsştiute"-Oare ? Pentru că -legate- eu doar în timp le-am aflat deşi în '89 mi-au trecut gloanţe pe lângă urechi dar din fericire cu multe greşeli de redactare. Îmi pare rău dacă nu m-am făcut înteles.Mulţumesc.

  RăspundețiȘtergere